Cookies - Jirka Schejbal

Váš realitní makléř
Přejít na obsah
Zpracování cookies
Dovolujeme si vás upozornit, že webové stránky jirkaschejbal.cz využívají cookies. Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu.

Co jsou to cookies:

Cookie je krátký textový soubor, který navštívená webová stránka odešle do prohlížeče. Soubory cookie slouží k celé řadě účelů. Cookies slouží k analýze návštěvnosti, funkčnosti nebo marketingu. Jelikož soubory cookie jsou uložené přímo ve vašem prohlížeči, nemůžeme s nimi nijak nakládat, ani je předat třetím stranám.

Analytické cookies pro měření návštěvnosti a přizpůsobení zobrazení webových stránek zpracováváme na základě oprávněného zájmu společnosti. Cookies pro cílení reklamy jsou zpracovávány na základě vašeho souhlasu.

Souhlas jste nám případně udělili kliknutím na tlačítko "Souhlasím" v okně ve spodní části stránky. Souhlas udělujete na dobu, která je uvedena dále u jednotlivých cookies. Souhlas se sbíráním údajů souborů cookies pro marketingové účely lze vzít kdykoliv zpět. V případě, že chcete změnit nastavení cookies, doporučujeme změnit nastavení prohlížeče, lze ale využít i odkazy u jednotlivých cookies.

Jaké cookies zpracováváme a proč:
Název
Kdo má přístup k informacím
Účel
Expirace
Odhlášení
Facebook pixel
Cookie třetí strany/ Facebook
Není to sice cookie, ale měřící kód. Používáme k měření návštěvnosti stránek z Facebooku a k marketingu.
180 dnů
_dc_gtm_UA-xxxx9325-1
Cookie třetí strany/ Google
Anonymně sbírá statistické údaje pro Google Tag Manager o tom, jak se návštěvníci chovají na stránkách.
1 minuta
_ga
Cookie třetí strany/ Google
Anonymně sbírá statistické údaje o tom, jak se návštěvníci chovají na stránkách.
730 dnů
_gid
Cookie třetí strany/ Google
Anonymně sbírá statistické údaje o tom, jak se návštěvníci chovají na stránkách.
1 den
_utmz, _utma
Cookie třetí strany/ Google
Anonymně měří návštěvnost z vyhledávače Google.
1 den
_first_pageview
Cookie třetí strany/ Google
Tato cookie Vám nabídla na první stránce informace o cookies.
10 minut
Shromážděné cookies jsou zpracovány prostřednictvím:


Vezměte, prosím, na vědomí, že máte tato práva:

  • vznést kdykoli námitku proti zpracování osobních údajů;
  • požadovat po nás informace o zpracování osobních údajů;
  • požadovat po nás přístup k osobním údajům;
  • požadovat po nás opravu nepřesných osobních údajů, jejich doplnění či aktualizaci;
  • požadovat po nás bezodkladný výmaz osobních údajů;
  • požadovat po nás omezení zpracování osobních údajů;
  • požádat nás o přenos osobních údajů ve strojově čitelném formátu;
  • v případě pochybností o zákonnost zpracování vašich osobních údajů máte právo obrátit se na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Jak zapnout cookies?

Pokud chcete znovu dát souhlas pro reklamní cookies, stačí kliknout na odkaz níže.

Jak změnit nastavení cookies?

Cookies se ukládají ve vašem prohlížeči, pokud je chcete zakázat pro všechny stránky, upravte si nastavení. Cookies, které již jsou ve vašem zařízení uloženy, můžete kdykoli smazat. Konkrétní postup pro nejpoužívanější webové prohlížeče najdete zde:

______________________________________________
JIŘÍ SCHEJBAL
Na Výšinách 438/10, Liberec V-Kristiánov, 460 05 Liberec
IČ: 46031693


Na Výšinách 438/10
460 05 Liberec 5

+420 606 512 731

reality@jirkaschejbal.cz
Design by
Návrat na obsah